25. Juli 2012

Am 25. Juli waren wir in Paris und bei einem Ausflug nach Paris darf der Besuch im Hard Rock Cafe natürlich nicht fehlen.

Gegessen haben wir:

Tupelo Chicken Tenders
Boneless, seasoned and breaded chicken tenders, served with honey-mustard and Hickory Bar-B-Que sauces on the side or tossed in our Classic Rock, Heavy Metal, or Tangy Bar-B-Que sauces. Served with celery sticks and blue cheese dressing.

Hickory BBQ Bacon Cheeseburger
Basted with our special Hickory Bar-B-Que sauce and smothered with caramelized onions. Topped with crisp seasoned bacon and melted Cheddar cheese.

Cajun Shrimp & Poached Pear Salad
Spring mix tossed with goat cheese crumbles, chopped seasoned bacon and a sweet Dijon pear dressing. Topped with poached pear segments, spicy pecans and grilled sweet Cajun shrimp.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s